Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Zakelijk evenement

Dagelijks worden er veel zakelijke evenementen georganiseerd. Elkaar ontmoeten in een mooie vergaderlocatie en het delen van beleid, ideeën of het uitwisselen van ervaringen wordt steeds belangrijker. Wij hebben de overtuiging dat een evenement het meest effectieve communicatiemiddel is voor het uitdragen van de boodschap. De wijze waarop de techniek een ondersteunende rol speelt is van groot belang voor het slagen van een evenement. Uiteindelijk draait alles om beleving en emotie! Hoe intiem of grootschalig het evenement ook is.

Wij bieden al 20 jaar de beste service en dienstverlening!
Mogen wij u assisteren bij de aanvragen van uw zakelijke evenementen? Wij begrijpen als geen ander de wensen van uw klanten.
Onze binnendienst neemt u graag veel communicatie met de zakelijke gast uit handen om snel en accuraat alle wensen van de klant te vertalen naar een duidelijke offerte. Op die manier ontzorgen wij uw Sales & Banqueting afdeling en besparen hen kostbare tijd. Onze betrouwbare 24/7 dienstverlening, service en producten zijn daar volledig op afgestemd!

Zeer korte leadtime!
De tegenwoordige leadtime is dermate kort dat offertes, adviezen en dienstverlening snel gerealiseerd moeten worden om de zakelijke gast tevreden te stellen. Maak gebruik van onze supersnelle service en u ontvangt uw offerte dezelfde dag nog in het Nederlands of Engels.

Wist u dat we vaak ruim 20% goedkoper met onze offertes zijn dan andere leveranciers? Wij hopen u dan ook te mogen begroeten als opdrachtgever.