Bel mij terug

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Of klik hier om een offerte aan te vragen.

Referenties

 

Hieronder een kleine greep uit onze referenties;

“J.P. Audio Visueel BV is voor ons een zeer waardevolle relatie. Doordat zij zeer snel kunnen schakelen in combinatie met hun professionele en vriendelijke service, zowel naar ons en nog belangrijker onze gasten, is J.P. Audio Visueel voor ons een gewaardeerd adviseur en leverancier geworden!”
Crowne Plaza Amsterdam Schiphol & Holiday Inn Amsterdam

“J.P. Audio Visueel denkt graag mee met ons en onze gasten zodat we altijd prettig samenwerken en snel kunnen schakelen. Zij geven altijd een goed en gepast advies en stellen onze gasten tevreden! Daarnaast zijn ze altijd geïnteresseerd en vriendelijk op locatie waardoor het ook vertrouwd voelt om gasten direct met JP in contact te brengen.”
The College Hotel Amsterdam

“Wij zijn erg te spreken over onze relatie met J.P. Audio Visueel. Persoonlijke en professionele service, altijd erg flexibel en snelle reactiesnelheid. Behulpzaam als wij niet voldoende technische kennis hebben om het technische aspect duidelijk te maken.”
Wyndham Apollo Hotel Amsterdam
Ramada Amsterdam Centre

 “J.P. Audio Visueel is voor ons: – snelle offertes – flexibele opstelling naar onze gasten – en niet onbelangrijk: een scherpe prijsstelling!”
Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee

“Sprekers en deelnemers van MEI zakelijke bijeenkomsten waarderen de communicatieve technici van J.P. Audio Visueel voor hun perfecte ondersteuning. Daarvoor én voor hun flexibiliteit en ‘het altijd even meedenken’ ben ik ze erg dankbaar!”
Eritia van der Mei, MEI zakelijke bijeenkomsten

“Wij werken al jaren samen met J.P. Audio Visueel BV en zijn zeer te spreken over de service die zij bieden.”
Dutch Design Hotel Artemis Amsterdam

“Wij werken altijd erg prettig samen met J.P. Audio Visueel, ze hebben goede kennis van zaken en verzorgen altijd een snelle, goede en persoonlijke service. Ik ervaar JP als een betrouwbare AV partner.”
Hotel Hyatt Place Amsterdam Airport

“Wij van het Andaz hotel zijn zeer tevreden met de samenwerking met J.P. Audio Visueel. JP staat altijd klaar voor ons en heeft voor alles een passende oplossing, de leveranciers/technici zijn zeer net en correct en weten wat het is om in een 5* omgeving te werken.”
Andaz Hotel Amsterdam

“De samenwerking met J.P. Audio Visueel is zowel zakelijk als persoonlijk. Snelle, correcte en uitstekende service. Je weet precies waar je op kan rekenen. Meedenken is geen probleem en het traject wordt van A-Z ingepland en verzorgd”
Fletcher Hotel Spaarnwoude

 “Meedenken met de klant in aanloop van een evenement, ondersteuning geven tijdens een evenement en te allen tijde bereikbaar voor technische ondersteuning en adviezen maakt dat J.P. Audio Visueel een zeer gewaardeerd en professioneel prefered supplier van het hotel is.”
Hotel Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

“Wij huren vaak spullen en zijn erg te spreken over de vlotte en vriendelijke medewerking! De snelheid, kwaliteit en flexibiliteit van J.P. Audio Visueel is de reden dat wij graag terugkomen!”
Bilderberg Garden Hotel Amsterdam

“J.P. Audio Visueel is een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Ze zijn een flexibele en meedenkende partner die samen met ons tot het uiterste gaat om elk evenement tot een groot succes te maken.”
Renaissance Hotel Amsterdam